Bredbånd og telefoni

Bredbånd

kolding.net samarbejder med Norlys om levering af internet til medlemmerne, og det er derfor Norlys, du skal henvende dig til, hvis du ønsker at købe en internetopkobling eller har brug for support til dit internet.

Alle medlemmer kan gratis få en lille internetopkobling på 4/1 Mbit ved køb af en TV-pakke, hvilket er tilstrækkeligt, hvis du blot skal benytte din mail.

Norlys tilbyder symmetrisk up- og download på mellemhastighederne og helt op til 1000/100 Mbit for de krævende brugere.

Hvis du gerne vil teste, hvor hurtig din bredbåndshastighed er, kan du tage Norlys hastighedstest.

Det er ikke nødvendigt at have en internetopkobling fra Norlys for at kunne modtage antenneforeningens TV-pakker eller for at kunne se WebTV - Norlys Play.

En Norlys internetopkobling er nødvendig, hvis du vil benytte dig af digitale TV-tjenester eller vil tilkøbe TV-kanaler.

kolding-net-telefoni

Telefoni

Med telefoni fra Norlys får du en stabil forbindelse til en lav pris. Det er et billigt alternativ til din fastnettelefon, da Norlys Telefoni kører over din bredbåndsforbindelse. Abonnementet giver dig en række ekstra fordele:

  • Behold dit nuværende telefonnummer
  • Få hemmeligt eller skjult nummer
  • Mulighed for at spærre numre
  • Følg med i dit forbrug på Mine Sider
  • Du kan også tilkøbe ekstra tjenester

Vi har to abonnementer på telefoni. Et til en fast pris, og et der er afregnet efter dit forbrug. Vil du høre mere om de to abonnementer, kan du kontakte kundeservice på 70 11 40 40 .